samen…

afscheid nemen

banner-01

Afscheidswensen

Zoveel mensen zoveel wensen. En zo hoort het ook te zijn. Iedereen is uniek. Ieder afscheid is uniek. Bij het Afscheidshuys dragen wij daar graag aan bij. Zo hoeft u niets en mag u alles. Wilt u de overledene slechts kort of tot aan het definitieve afscheid bezoeken, overdag of tot in de avonduren, de afscheidsdienst bij het Afscheidshuys of elders plaats laten vinden, moderne media tijdens de dienst inzetten of juist niet? Wat uw afscheidswensen ook zijn; het kan allemaal plaatsvinden in het Afscheidshuys.

Waardig afscheid nemen >
Afscheidswensen >
Afscheidsbijeenkomst >

IMG_9351_small

Koffie en cake? Of liever een toost op het leven?

Bij een afscheid moet niets, en mag alles. Na de formele dienst kunt u daarom voor talloze opties kiezen, zoals koffie met een lekker lokaal bereide cake, een informele koffietafel, of een toost op het leven van de betrokkene. Soms toont de samenkomst kenmerken van een reünie van familie en/of vrienden, zodat het afscheid wordt uitgebreid met muziek en eten. Bij het Afscheidshuys denken wij graag met u mee. Samen afscheid nemen… Wij tekenen daarvoor.

IMG_1860_small

Ruimte voor een dienst die recht doet aan de overledene

Een waardig afscheid heeft meerdere kenmerken. Daartoe behoort het gegeven dat de uitvaart recht doet aan de overledene. Dat uitgebreid wordt stilgestaan bij de betekenis van het leven en overlijden van betrokkene op het leven van anderen. Dat de ambiance en sfeer van de samenkomst uitdrukking geven aan de gevoelens van de nabestaanden. En dat de overledene zich zou herkennen in de wijze van het afscheid. Doorgaans geen eenvoudige opgave, maar wel binnen het Afscheidshuys. Wij staan u namelijk graag terzijde bij de uitvoering. Met kennis, ervaring en oprechte betrokkenheid. Wij bieden u in alle opzichten de ruimte voor een dienst die eer doet aan de overledene…

In onze ceremoniekamer hebben we maximaal zitplaatsen voor 80 personen.